Controller-palvelut

Controller-palvelut

Yrityksen kasvaessa kasvavat myös odotukset taloushallintopalveluista. Keskiössä ovat kannattavuuden ja kassavirran parantaminen. Tarvittaessa teemme töitä osana yrityksen johtoryhmää. Controller-palvelun avulla varmistat, että yrityksesi talous on hallinnassa ja suunta on oikea.

Kun yrityksesi liiketoiminta kohtaa muutoksen

Controller-palvelun tarve yrityksessäsi saattaa syntyä hyvin nopeasti ja yllättäen. Tilanteeseen vaadittavaa osaamista ei ole saatavilla aikaisemmin käytettävissä olleilla resursseilla. Yritys on astumassa alueelle, jossa moni asia on uusi ja ennen kokematon.

Controllerin tehtävänä on toimia johdon tukihenkilönä, jolla on taito seuloa taloustiedoista olennainen ja näin tukea johtoa päätöksenteossa. Tarvitaan oikeaa ja oikea-aikaista tietoa sekä taitoa tuoda tieto ymmärrettävästi johdon hyödynnettäväksi.

Yrityksen omat taloushallinnon resurssit ja toisaalta työmäärä saattavat vaihdella ajankohdasta riippuen. Avainhenkilöiden sairaslomat tai muut väliaikaiset vapaat voidaan kätevästi paikata ulkopuolisella Controller-palvelulla.

Controller-palvelu voi olla ratkaisu tilapäiseen resurssitarpeeseen kehitysprojekteissa, jotka liittyvät vaikkapa raportoinnin ja kustannuslaskennan kehittämiseen. Toimeksianto voi olla säännöllinen tai määräaikainen.

Kysy lisätietoja

SunProfit + Finazilla

SunProfit ja Finazilla muodostavat yhdessä tehokkaan ja helpon ratkaisun yrityksesi liiketoiminnan suunnitteluun, seurantaan sekä kassavirran ennustamiseen. Ratkaisumme avulla tiedät aina, kuinka liiketoimintasi voi ja osaat varautua tulevaan entistä paremmin. Finazilla on valmiiksi integroitu kirjanpitojärjestelmääsi, joten ajantasaiset talousluvut ovat aina käytettävissäsi päätöksenteon hetkellä. Finazillan avulla tarjoamme asiantuntemuksemme yrityksesi käyttöön informatiivisina ja helppolukuisina raportointinäkyminä, jotka auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä.

Palvelu on räätälöitävissä täysin tarpeidesi mukaan

Tarjoamme Controller-palvelua laajasti erilaisiin työtehtäviin. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Taloushallinnon prosessien kartoitus ja kehittäminen
  • Prosessien jalkauttaminen ja osaamisen lisääminen
  • Raportointi (henkilöstö, johto, Tekes)
  • Kassavirtaennusteet
  • Kannattavuuslaskelmat
  • Ulkoistamisprojektit
  • Liiketoiminnan käynnistäminen
  • Tuuraukset
  • Taloudellinen neuvonanto ja johdon tukeminen

Räätälöimme palvelun aina sinun tarpeitasi vastaavaksi. Ota rohkeasti yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä
This entry was posted in . Bookmark the permalink.